Zöldfűszeres sült burgonya

Zöldfűszeres sült burgonya

Hozzávalók

0/5Hozzávalók

Elkészítés

0/5Utasítások
  • A nagyjából egyforma méretű krumplikat meghámozzuk (aki szereti, a héját is rajtahagyhatja, csak akkor alaposan meg kell sikálni), bevagdossuk kb. 2-3 mm-es szeletekre úgy, hogy a krumpli alja egyben maradjon.
  • A burgonyákat sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk.
  • Az olajat elkeverjük az apróra vágott zöldfűszerekkel, sóval, borssal, és egy ecset segítségével minden burgonyaszemet jól bekenünk vele úgy, hogy az olaj a szeletek közé is befolyjon.
  • A krumplik tetejét megsózzuk.
  • A tepsit 200 fokos sütőbe toljuk. A sütési idő kb. 1 óra, de ez függ a krumplik nagyságától is.
Mennyiség: 1 személyre