Hozzávalók
Elkészítés
- A paradicsomokat kettévágjuk, a magjukat kikanalazzuk, a paradicsomokat félretesszük.
- A felkockázott hagymát kevés olívaolajon megdinszteljük, rádobjuk a húst, zsírjára sütjük, beleszórjuk a rizst, ezt is üvegesre pároljuk.
- Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kikanalazott paradicsomlevet, beleteszünk egy gerezd aprított fokhagymát, és beleszórjuk a kakukkfüvet.
- Felöntjük 1,5 dl vízzel, és lefedve puhára pároljuk.
- A felezett paradicsomokat sütőpapírral bélelt tálba helyezzük. Enyhén megsózzuk, rákanalazzuk a tölteléket, minden paradicsomra 1-1 szelet sajtot teszünk.
- 220 fokos sütőben, 25 perc alatt készre sütjük.
- Azonnal, melegen tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
4 adag/1260 kcal, 1 adag/315 kcal