
Hozzávalók
Elkészítés
- A szeletekre vágott gombát az olajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni, majd botmixerrel vagy aprítóval pürésítjük.
- A szalonnát kis kockákra vágjuk, zsírjára sütjük, rászórjuk az apróra vágott hagymát, melyet üvegesre dinszteljük. A kaliforniai paprikákat felkockázzuk, sóval, borssal ízesítjük, és a hagymán puhára pároljuk. Ha elkészült, az egészet a gombakrémhez keverjük.
- A tojásokat a tejjel és sóval jól felverjük, és a serpenyőbe öntjük. (Ha szükséges, kevés olajat tehetünk alája.) Ha az alja megsült, a gombás tölteléket a felére halmozzuk, ráhajtjuk az omlett másik felét, és csak addig sütjük, amíg a töltelék is kellően átmelegedik.
- Reszelt sajttal meghintve, friss kenyérrel tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
2 adag/1 236 kcal, 1 adag/618 kcal