
Hozzávalók
Elkészítés
- A gombákat megmossuk, lecsepegtetjük, a szárakat kitörjük, a fejeket kissé megsózzuk.
- Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük, rátesszük a felszeletelt gombatönköket, sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a finomra vágott petrezselymet, és fedő nélkül néhány perc alatt összepároljuk.
- Levesszük a tűzről, és elkeverjük a tojással, valamint a zsemlemorzsával.
- Kicsit állni hagyjuk, hogy a morzsa a nedvességet magába szívja.
- Közben egy tűzálló tálat a margarinnal kikenünk, belehelyezzük a megtöltött gombafejeket, mindegyik tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
- 180 fokra (légkeveréses 165 fok) előmelegített sütőbe tesszük, addig sütjük, amíg a tetején a sajt kissé megpirul.
- Zöldsalátával tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
4 adag (20 db)/1050 kcal, 1 adag (5 db)/262 kcal