Töltött gomba 2.

Töltött gomba 2.

Hozzávalók

0/11Hozzávalók

Elkészítés

0/7Utasítások
  • A gombákat megmossuk, lecsepegtetjük, a szárakat kitörjük, a fejeket kissé megsózzuk.
  • Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük, rátesszük a felszeletelt gombatönköket, sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a finomra vágott petrezselymet, és fedő nélkül néhány perc alatt összepároljuk.
  • Levesszük a tűzről, és elkeverjük a tojással, valamint a zsemlemorzsával.
  • Kicsit állni hagyjuk, hogy a morzsa a nedvességet magába szívja.
  • Közben egy tűzálló tálat a margarinnal kikenünk, belehelyezzük a megtöltött gombafejeket, mindegyik tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
  • 180 fokra (légkeveréses 165 fok) előmelegített sütőbe tesszük, addig sütjük, amíg a tetején a sajt kissé megpirul.
  • Zöldsalátával tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag (20 db)/1050 kcal, 1 adag (5 db)/262 kcal