Szezámmagos pikáns csirkeszárny

Hozzávalók

0/11Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A megtisztított csirkeszárnyakat sózzuk, borsozzuk, tepsibe rakosgatjuk, ráöntjük a bort, alufóliával befedjük, és közepes hőmérsékletű sütőben kb. 1,5 órát sütjük.
  • A többi hozzávalót összekeverjük, majd a 1,5 óra letelte után - addigra a hús kellően megpuhul - a szárnyakat ezzel az öntettel bekenjük, és - fólia nélkül - annyi időre visszatesszük a sütőbe, amíg a hús szép pirosra megsült. (Amennyiben a sütőnk rendelkezik grill funkcióval, a pirításhoz azt is használhatjuk.)
  • Köretként könnyű zöldsalátát kínálunk hozzá.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

2 adag/703 kcal, 1 adag/351 kcal