Somlói kocka

Hozzávalók

0/30Hozzávalók
    a sárga piskótához:
  • a barna piskótához:
  • a vaníliakrémhez:
  • a csokoládékrémhez:
  • a habhoz:
  • az öntethez:

Elkészítés

0/5Utasítások
  • Először szokásos módon elkészítjük a piskótalapokat külön-külön.
  • Majd a pudingpor csomagolásán lévő leírás szerint - csak fele mennyiségből - elkészítjük a vaníliás és a csokoládés pudingot. Amikor a pudingok langyosra hűltek, mindegyiket habosra keverjük a mascarponéval, és a vaníliával, illetve rummal.
  • A kakaós piskótára rákenjük a vaníliás krémet. Erre ráhelyezzük a sárga piskótát, és megkenjük a kakaós krémmel.
  • A Hulalát a vaníliás cukorral keményre felverjük, a sütemény tetejére simítjuk.
  • Az öntethez a cukrot a kakaóporral és 1-2 evőkanál vízzel addig melegítjük, amíg a cukor fel nem olvad. Ezzel a mázzal díszítjük a tejszínhabot. Hűtőbe tesszük, és tálaláskor kockákra vágva szeleteljük.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

A tepsi mérete: 40x28 cm