Hozzávalók
-
a sárga piskótához:
- a barna piskótához:
- a vaníliakrémhez:
- a csokoládékrémhez:
- a habhoz:
- az öntethez:
Elkészítés
- Először szokásos módon elkészítjük a piskótalapokat külön-külön.
- Majd a pudingpor csomagolásán lévő leírás szerint - csak fele mennyiségből - elkészítjük a vaníliás és a csokoládés pudingot. Amikor a pudingok langyosra hűltek, mindegyiket habosra keverjük a mascarponéval, és a vaníliával, illetve rummal.
- A kakaós piskótára rákenjük a vaníliás krémet. Erre ráhelyezzük a sárga piskótát, és megkenjük a kakaós krémmel.
- A Hulalát a vaníliás cukorral keményre felverjük, a sütemény tetejére simítjuk.
- Az öntethez a cukrot a kakaóporral és 1-2 evőkanál vízzel addig melegítjük, amíg a cukor fel nem olvad. Ezzel a mázzal díszítjük a tejszínhabot. Hűtőbe tesszük, és tálaláskor kockákra vágva szeleteljük.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
A tepsi mérete: 40x28 cm