Paradicsomos zöldségragu

Hozzávalók

0/12Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A zöldségeket megmossuk, és kisebb kockákra vágjuk, illetve a hagymát és a gombát vékonyan felszeleteljük.
  • Az olajat felforrósítjuk, megpároljuk rajta a póréhagymát, majd puhulási sorrendben (sárgarépa, zeller, gomba, paprika, cukkini) fajtánként hozzáadjuk a zöldségeket. (A fokozatos hozzáadással elkerülhetjük, hogy pl. a cukkini már teljesen szétfőjön, mire a répa megpuhul.)
  • Ráöntjük a paradicsomszószt és a bort, sózzuk, fűszerezzük, és addig pároljuk, míg valamennyi zöldség "roppanósra" puhul. (Hidegen-melegen, önálló ételként, köretként vagy főtt tésztára téve egyaránt kiadós, finom és kalóriaszegény)
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/684 kcal, 1 adag/171 kcal