Hozzávalók
- a szóráshoz:
Elkészítés
- A margarint kisebb darabokra vágjuk, keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a lisztet, a túrót, az egyik tojást, a sót, majd az egészet sima tésztává dolgozzuk, és legalább félórára a hűtőbe tesszük.
- A tésztát lisztezett gyúródeszkán vékonyra kinyújtjuk, és 20 db négyzetre felvágjuk. 10 db közepére egy púpozott teáskanál lekvárt, a maradék 10-re pedig nutellát teszünk. A táskákat átlósan félbehajtjuk, oldalukat villával szorosan lenyomkodjuk, majd megkenjük a másik, felvert tojással.
- Előmelegített sütőben, 190 fokon 20-25 perc alatt aranysárgára sütjük, végül tálalás előtt meghintjük porcukorra.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
20 db/3 838 kcal, 1 db/192 kcal