Hozzávalók
-
a tésztához:
- a töltelékhez:
Elkészítés
- A tésztához szükséges alapanyagot - a liszt kivételével - belemérjük egy edénybe, és gőz fölött kb. 3 percig kavarjuk. Utána levesszük a tűzről, és összedolgozzuk a liszttel. Három cipóba osztjuk, egyenként vékonyra kinyújtva, kizsírozott, kilisztezett tepsin megsütjük.
- A töltelékhez a pudingport 3 – 3 dl tejjel külön-külön megfőzzük, amíg kihűl, a margarint a cukorral habosra kikeverjük. A vajkrémet megfelezzük, és a pudingokhoz keverjük.
- Az alsó tésztalapot a puncskrémmel megkenjük, ráhelyezzük a következő lapot, melyet a vaníliakrémmel kenünk meg. Majd a harmadik lap következik, amit az olvasztott tortabevonóval öntünk le. Hideg helyen – legalább 1 napig – pihentetjük, csak azután szeleteljük fel.
Mennyiség:
1 személyre