
Hozzávalók
-
a piskótához:
- a krémhez:
Elkészítés
- A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habbá felverjük. A tojássárgákat a cukorral habosra kikeverjük, majd apránként hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, valamint olajat. Ehhez a masszához óvatosan hozzákeverjük a habbá vert fehérjét.
- A tepsit kibéleljük sütőpapírral, melyet vékonyan beolajozunk, és a tésztát 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 percig sütjük. A sütőpapírt eltávolítjuk, a tésztát egy enyhén nyirkos konyharuhára fektetjük, és feltekerjük.
- Közben elkészítjük a krémet: a mascarponét a kókuszos krémmel, aromával habosra keverjük. A kihűlt piskótát kitekerjük, megkenjük a tetszés szerint lekvárral, majd a kókuszkrémmel, és visszasodorjuk. (Ha maradna a krémből a tetejét is bekenhetjük, és meghinthetjük kókuszreszelékkel.)
- Tálalás előtt néhány órára a hűtőbe tesszük.
Mennyiség:
1 személyre