Kakaós csiga

Kakaós csiga

Hozzávalók

0/10Hozzávalók
    a tésztához:
  • a töltelékhez:

Elkészítés

0/2Utasítások
  • A túrót áttörjük, és a porcukorral összekeverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet, majd az olajat. Ezután összegyúrjuk a sütőporral és sóval elkevert liszttel. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, a tetejét lekenjük olajjal.
  • A kakaót elkeverjük a porcukorral, és egyenletesen rászitáljuk a tésztára. Feltekerjük, és kb. 2 cm-es csigákat vágunk belőle. A csigákat vágott felével, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. 180 fokra (légkeveréses) előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 15 perc alatt megsütjük.
Mennyiség: 1 személyre