Joghurtos-barackos piskóta

Joghurtos-barackos piskóta

Hozzávalók

0/11Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A piskóta hozzávalóit - a barack kivételével - csomómentesre kikeverjük. A barackokat leszűrjük, jól lecsepegtetjük, majd felszeleteljük.
  • Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és belesimítjuk a piskótatésztát. A barackszeleteket a tésztára rakosgatjuk. 180 fokra (légkeveréses 165 fok) előmelegített sütőben, kb. 45-50 percig - amíg a tetején a barackok aranybarnára pirulnak, és a tűre már nem ragad a tészta - sütjük.
  • A sütőből kivéve porcukorral megszórjuk, majd kihűlés után tetszés szerinti szeletekre vágva tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

összesen: 4480 kcal