Hozzávalók
- a krémhez:
- a tetejére:
Elkészítés
- A lisztet a sütőporral és sóval elkeverjük. A tojásfehérjéket a cukorral habbá verjük. a tojássárgákat habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, majd óvatosan belevegyítjük a felvert fehérjét. A gyümölcstortaformát vajjal kikenjük, belesimítjuk a piskóta masszát. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük, és a formában hagyjuk kihűlni.
- A krémet a tasakon lévő utasítás szerint elkészítjük, annyi változtatással, hogy fél liter tej helyett csak 3 dl-t használunk. A vajat habosra kikeverjük, majd apránként hozzáadjuk a kihűlt vanília pudingot. A piskóta tetejére rásimítjuk a vanília krémet, és a gyümölccsel / gyümölcsökkel kirakjuk a tetejét. A tasakon lévő utasítás szerint elkészítjük a zselét, melyet a gyümölcsökre kanalazunk.
- A tortát minimum 1 órára a hűtőbe tesszük.
Mennyiség:
1 személyre