Fűszeres sajtgolyók 2.

Hozzávalók

0/12Hozzávalók
  • a hempergetéshez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A sajtokat lereszeljük, és elkeverjük a juhtúróval, vajjal, őrölt borssal és a lereszelt fokhagymával. Megkóstoljuk, ha szükséges sózzuk. A hűtőben kis ideig pihentetjük, hogy egy kissé megdermedjen.
  • A hűtőből kivéve kisebb méretű golyókat gömbölyítünk belőle, melyeket a különböző fűszerekbe forgatunk. (A pirított diót szemcsésre törjük össze.)
  • A golyókat letakarva tegyük a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek. Tálalhatjuk vékony körte- és sonkaszeletekkel (pl. fekete erdei sonka), vagy a könnyebb fogyaszthatóság kedvéért ropit szúrunk a golyócskák közepébe.
Mennyiség: 1 személyre