
Hozzávalók
Elkészítés
- A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk.
- A zöldbabot ketté, a kápiapaprikát kis kockákra, a kimagozott csilit vékony csíkokra vágjuk, A brokkolit rózsáira szedjük. Külön-külön vegetás vízben megpároljuk a zöldbabot és a brokkolit, ha megpuhult leszűrjük.
- A kápiapaprikát és a csilit egy mokkáskanálnyi olajon roppanósra sütjük.
- A maradék olajjal kikent tepsiben megsütjük a felszeletelt, sózott és borsozott csirkemellet.
- Végezetül a zöldségeket és a húst szépen tányérokra rendezzük. (Nagyon gyorsan elkészülő, alacsony kalóriatartalmú, de mégis laktató és finom étel.)
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
2 adag/630 kcal, 1 adag/315 kcal