Csirkemell párolt zöldségekkel

Hozzávalók

  • 25 dkg csirkemell filé
  • 40 dkg brokkoli
  • 40 dkg zöldbab
  • 20 dkg kápia paprika
  • 1 db csilipaprika (elhagyható)
  • 2 mokkáskanál olaj
  • vegeta
  • őrölt bors

Elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk.
  2. A zöldbabot ketté, a kápiapaprikát kis kockákra, a kimagozott csilit vékony csíkokra vágjuk, A brokkolit rózsáira szedjük. Külön-külön vegetás vízben megpároljuk a zöldbabot és a brokkolit, ha megpuhult leszűrjük.
  3. A kápiapaprikát és a csilit egy mokkáskanálnyi olajon roppanósra sütjük.
  4. A maradék olajjal kikent tepsiben megsütjük a felszeletelt, sózott és borsozott csirkemellet.
  5. Végezetül a zöldségeket és a húst szépen tányérokra rendezzük. (Nagyon gyorsan elkészülő, alacsony kalóriatartalmú, de mégis laktató és finom étel.)
Recept megjegyzései

2 adag/630 kcal, 1 adag/315 kcal