
Hozzávalók
- a tetejére
Elkészítés
- A tojásokat a kristálycukorral jól kikeverjük, majd apránként hozzákeverjük a többi alapanyagot.
- A tepsit sütőpapírral kibéleljük, és a tésztamasszát beleöntjük.
- A túrót a cukorral, búzadarával és a citromhéjjal krémesre keverjük, majd egy kiskanállal, foltokban a tészta tetejére pöttyözzük.
- A barackot jól lecsepegtetjük, felkockázzuk. A gyümölcs darabokat azokra a helyekre potyogtatjuk, ahová nem került túró.
- 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 percig sütjük. (Mielőtt kivesszük, csináljunk tűpróbát, hogy kellően megsült-e.)
- Rácsra téve hűtsük ki, szeletekre vágva, porcukorral meghintve tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre