Barackos-túrós kevert süti

Hozzávalók

0/12Hozzávalók
  • a tetejére

Elkészítés

0/6Utasítások
  • A tojásokat a kristálycukorral jól kikeverjük, majd apránként hozzákeverjük a többi alapanyagot.
  • A tepsit sütőpapírral kibéleljük, és a tésztamasszát beleöntjük.
  • A túrót a cukorral, búzadarával és a citromhéjjal krémesre keverjük, majd egy kiskanállal, foltokban a tészta tetejére pöttyözzük.
  • A barackot jól lecsepegtetjük, felkockázzuk. A gyümölcs darabokat azokra a helyekre potyogtatjuk, ahová nem került túró.
  • 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 percig sütjük. (Mielőtt kivesszük, csináljunk tűpróbát, hogy kellően megsült-e.)
  • Rácsra téve hűtsük ki, szeletekre vágva, porcukorral meghintve tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre