Bagett 3

bagett 3

Hozzávalók

0/12Hozzávalók
  • a szóráshoz:

Elkészítés

0/7Utasítások
  • A bagett hozzávalóiból tésztát dagasztunk, és a duplájára kelesztjük.
  • Lisztezett lapra borítjuk, és 3 egyforma cipóra osztjuk.
  • Bagettre formázzuk, és bagett sütőformába, vagy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket. (A bagettek formázása az interneten megtekinthető.)
  • A bagett rudakat ismét duplájára kelesztjük, majd pengével bevágjuk őket.
  • Amíg a sütőt 200 fokra előmelegítjük  ismét kelni hagyjuk a tésztát.
  • A sütőbe helyezés előtt kevés vízzel lepermetezzük, megszórjuk a tetszés szerinti magokkal/sajttal/sóval.
  • Kb. 20-25 percig sütjük, majd rácsra téve, kevés vízzel ismét megpermetezve hagyjuk kihűlni.
Mennyiség: 1 személyre