Hozzávalók
-
a tésztához:
- a krémhez:
Elkészítés
- A margarint a liszttel elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot és a 6 db tojást. Jól kikeverjük, és 3 részre osztjuk.
- Az egyik adaghoz hozzákeverjük a kakaóport, a másikhoz a vérnarancsaromát. Sütőpapírral kibélelt tepsiben (kb. 28*22 cm), 180 fokra (légkeveréses 165 fok) előmelegített sütőben, a lapokat külön-külön (kb. 12-15 perc alatt) megsütjük.
- Kihűlés után megtöltjük a vaníliás krémmel. Ehhez a tejben a lisztet csomómentesre keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük, és kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra kikeverjük, hozzáadjuk a főzött tejmártást, és robotgéppel habosra keverjük.
- Megkenjük vele a tésztalapokat, és a tetejét porcukorral megszórva, szeletekre vágva tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
24 szelet/7760 kcal, 1 szelet/323 kcal