A margarint a liszttel elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot és a 6 db tojást. Jól kikeverjük, és 3 részre osztjuk.
Az egyik adaghoz hozzákeverjük a kakaóport, a másikhoz a vérnarancsaromát. Sütőpapírral kibélelt tepsiben (kb. 28*22 cm), 180 fokra (légkeveréses 165 fok) előmelegített sütőben, a lapokat külön-külön (kb. 12-15 perc alatt) megsütjük.
Kihűlés után megtöltjük a vaníliás krémmel. Ehhez a tejben a lisztet csomómentesre keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük, és kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra kikeverjük, hozzáadjuk a főzött tejmártást, és robotgéppel habosra keverjük.
Megkenjük vele a tésztalapokat, és a tetejét porcukorral megszórva, szeletekre vágva tálaljuk.