Hozzávalók
Elkészítés
- Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük, majd rátesszük a vékony csíkokra vágott csirkemellet, és a húst fehéredésig pirítjuk.
- Ekkor hozzáadjuk a félkarikákra vágott zellerszárat és a zöldborsót. Sózzuk, borsozzuk, és ráöntünk egy pohár vizet. Fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús és a borsó megpuhul (ha szükséges, a folyadékot pótoljuk).
- A tejfölt a keményítővel csomómentesre keverjük, és az apróra vágott zöldpetrezselyemmel együtt hozzáadjuk a raguhoz. Az ételt kellő sűrűségűre beforraljuk. Köretként párolt rizs illik hozzá.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
4 adag / 1 708 kcal 1 adag / 427 kcal