Hozzávalók
- a kenéshez:
Elkészítés
- A leveles tésztát a papírból kitekerjük, és ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. (Nekem 15 db lett belőle.)
- A csíkokat vajjal bekent roló formákra tekerjük úgy, hogy a tésztacsíkok fedésben legyenek. A rolók tetejét felvert tojással lekenjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk.
- 200 fokra előmelegített légkeveréses sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük. (A felső bordák egyikére tegyük. Ha kimaradt néhány csík tésztánk, mert nem volt elegendő formánk, azokat is kenjük le tojással, hintsük meg szezámmaggal, és a többi tésztával együtt süssük meg.) Még melegen szedjük le a habrolókat a formákról, és hagyjuk kihűlni.
- Közben elkészítjük a krémet. A Hulala habot a vaníliás cukorral verjük fel, az Aranka krémet pedig a leírás szerint készítsük el. A kettőt óvatosan- hogy a habot ne törjük - keverjük össze, és habzsák segítségével töltsük meg. (Ha a vanília habból marad, használjuk fel gyümölcsös pohárkrém készítéséhez.)
Mennyiség:
1 személyre