Tepsis csirke

Hozzávalók

0/8Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A csirkecombokat besózzuk, meghintjük a fűszersóval és őrölt borssal. A burgonyát megtisztítjuk és negyedeljük. A vöröshagymát karikára, a fokhagymát szeletekre vágjuk. A tepsibe kevés olajat öntünk, beletesszük a csirkecombokat és mellé a burgonyát.
  • A burgonya tetejére halmozzuk a szeletelt vöröshagymát, megsózzuk, megborsozzuk. A húsra és a burgonyára szórjuk a fokhagyma szeletkéket. A tepsit alufóliával letakarjuk, és 180⁰ C –os sütőben kb. 1 órát sütjük.
  • Megnézzük megpuhult-e a hús, ha igen, levesszük a fóliát és a combokat, valamint a burgonyát pirosra sütjük.
Mennyiség: 1 személyre