
Hozzávalók
Elkészítés
- Az apróra vágott vöröshagymát a zsíron megdinszteljük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, és fehéredésig pirítjuk. Beletesszük a zúzott fokhagymát, mellyel addig pirítjuk, amíg a fokhagyma illatát nem érezzük.
- Félrehúzva a tűzről, meghintjük sóval, pirospaprikával és őrölt borssal. Elkevejük, majd hozzáadjuk a zöldborsót és kb. 1 deciliter vizet. Fedő alatt 15-20 perc alatt puhára pároljuk. Ekkor tesszük bele a tejszínt és a reszelt sajtot. Mikor a sajt teljesen feloldódik, a tejszín pedig besűrűsödik megszórjuk a petrezselyemzölddel, és jól elkeverjük.
- Párolt rizzsel vagy főtt tésztával tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
2 személyre