Tejszínes csirkemell ínyenc módra

Hozzávalók

0/15Hozzávalók
  • a fűszerek:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, és a felcsíkozott csirkemelleket hozzáadjuk. A fűszereket – mindenből egy picit – beletesszük, és egy pohár vízzel felöntve puhára pároljuk a húst.
  • Ezután hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a kukoricát és a borsót, majd fedő alatt tovább pároljuk. Mikor minden puha, hozzákeverjük a tejfölt, mellyel 2 percig fedő alatt pároljuk.
  • Ezt követően a tejszínt és a mustárt keverjük bele. Amikor ezekkel is összerottyant, újból a felsorolt fűszereket – minimális mennyiségben – adjuk hozzá, és 2-3 percig még hagyjuk a tűzön. Burgonyafánkkal vagy penne tésztával tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre