Szezámos csirkecomb falatkák

Hozzávalók

0/19Hozzávalók
  • a páchoz:
  • a panírozáshoz:
  • a sütéshez:
  • a mázhoz:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A csirkecombot lebőrözzük, a csontot kifejtjük, és csíkokra vagy apró falatkákra vágjuk. Elkészítjük a pácot, melyet összekeverünk a hússal, és minimum egy-két órát a hűtőben pácoljuk, legjobb előző este elkészíteni.
  • A panírhoz a hozzávalókat összekeverjük, és annyi vízzel hígítjuk, hogy sűrű palacsintatésztaszerű legyen. A bepácolt húst a panírba forgatjuk, majd forró olajban kisütjük.
  • A máz hozzávalóit összeforraljuk, és belemártjuk a kisült csirkefalatokat, majd megszórjuk a szezámmaggal. Pirított üvegtésztával kínáljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

Összesen: 4 adag/kb. 2 320 kcal, 1 adag/580 kcal