Hozzávalók
- a páchoz:
- a panírozáshoz:
- a sütéshez:
- a mázhoz:
Elkészítés
- A csirkecombot lebőrözzük, a csontot kifejtjük, és csíkokra vagy apró falatkákra vágjuk. Elkészítjük a pácot, melyet összekeverünk a hússal, és minimum egy-két órát a hűtőben pácoljuk, legjobb előző este elkészíteni.
- A panírhoz a hozzávalókat összekeverjük, és annyi vízzel hígítjuk, hogy sűrű palacsintatésztaszerű legyen. A bepácolt húst a panírba forgatjuk, majd forró olajban kisütjük.
- A máz hozzávalóit összeforraljuk, és belemártjuk a kisült csirkefalatokat, majd megszórjuk a szezámmaggal. Pirított üvegtésztával kínáljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
Összesen: 4 adag/kb. 2 320 kcal, 1 adag/580 kcal