Ponty roston, párolt zöldségekkel

Ponty roston,párolt zöldségekkel

Hozzávalók

0/9Hozzávalók

Elkészítés

0/5Utasítások
  • A két szeletre vágott pontyot sütés előtt 2-3 órával besózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagyma granulátummal, és felhasználásig hideg helyen tartjuk.
  • A borsót kevés sós vízben puhára főzzük.
  • Egy lábosban 1 dkg vajat felhevítünk, hozzáadjuk a leszűrt borsót, bébirépát, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, és fedő alatt kicsit összepároljuk.
  • Egy teflon szeletsütőt vagy serpenyőt a maradék vajjal kikenünk, felforrósítjuk, és nem túl magas hőfokon a halszeletek mindkét oldalát megsütjük.
  • Tányérra helyezzük, mellétesszük a zöldséget, melyet meghintünk a reszelt sajttal.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

2 adag/780 kcal, 1 adag/390 kcal