Panírozott lazacfilé kapriszósszal

Hozzávalók

0/11Hozzávalók
    2 személyre
  • a kapriszószhoz

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A szószhoz a vajat az olajjal felhevítjük, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, ízesítjük az őrölt borssal.
  • Beletesszük a kapribogyót, majd felöntjük a tejszínnel és felfőzzük.
  • A keményítőt a borral elkeverjük és a mártásba öntjük. Izesítjük sóval, citromlével, a kapribogyó ecetes levével. (Ebből csak keveset használjunk.) A mártást besűrítjük. Ha túl sűrű tejszínnel hígitsuk, ha túl híg, tegyünk hozzá egy kevés hideg vízben feloldott keményítőt.
  • A pontyfiléket a dobozon lévő leírásnak megfelelően elkészítjük, és a kapriszósszal, valamint burgonya- vagy rizskörettel tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre