Hozzávalók
-
mozzarellás:
- camambertes:
Elkészítés
- Mozzarellás:
- A fokhagymát és a cseresznyepaprikát szeletekre vágjuk, és a sajttal, olajbogyóval, bazsalikommal és borssal váltogatva üvegbe rakjuk. Ráöntjük az ecetet és annyi olíva olajat, hogy a hozzávalókat teljesen ellepje. Fedővel lezárjuk, kicsit összerázzuk, majd néhány napig a hűtőben érleljük.
- Camembertes:
- A sajtot kb. 1 cm-es kockákra, a fokhagymát és a cseresznyepaprikát szeletekre vágjuk, az olajbogyóval, a száráról lecsipegetett kakukkfűvel és a borssal váltogatva üvegbe rakjuk. Ráöntjük az ecetet és annyi olíva olajat, hogy a hozzávalókat teljesen ellepje. Fedővel lezárjuk, kicsit összerázzuk, majd néhány nap alatt a hűtőben megérleljük.
Mennyiség:
1 személyre