Pácolt sajt

Hozzávalók

0/16Hozzávalók
    mozzarellás:
  • camambertes:

Elkészítés

0/4Utasítások
  • Mozzarellás:
  • A fokhagymát és a cseresznyepaprikát szeletekre vágjuk, és a sajttal, olajbogyóval, bazsalikommal és borssal váltogatva üvegbe rakjuk. Ráöntjük az ecetet és annyi olíva olajat, hogy a hozzávalókat teljesen ellepje. Fedővel lezárjuk, kicsit összerázzuk, majd néhány napig a hűtőben érleljük.
  • Camembertes:
  • A sajtot kb. 1 cm-es kockákra, a fokhagymát és a cseresznyepaprikát szeletekre vágjuk, az olajbogyóval, a száráról lecsipegetett kakukkfűvel és a borssal váltogatva üvegbe rakjuk. Ráöntjük az ecetet és annyi olíva olajat, hogy a hozzávalókat teljesen ellepje. Fedővel lezárjuk, kicsit összerázzuk, majd néhány nap alatt a hűtőben megérleljük.
Mennyiség: 1 személyre