Nizzai saláta

Hozzávalók

0/16Hozzávalók
  • az öntethez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A burgonyát héjában megfőzzük, ha kihűlt meghámozzuk és karikára vágjuk. A zöldbabot forró, sós vízben roppanósra pároljuk, leszűrjük. A koktélparadicsomot elfelezzük. (Ha hagyományos paradicsomunk van, nagyobb kockákra vágjuk.)
  • A salátástál aljára tesszük a burgonyát, rá a kihűlt zöldbabot, erre kerül a jégsaláta. Majd megszórjuk olaj- és kapribogyóval, a tonhaldarabokkal és a paradicsommal.
  • Közvetlenül a tálalás előtt megöntözzük a homogén állagúra kikevert ecetes-olajos-fokhagymás dresszinggel. A negyedekre vágott kemény tojásokkal, valamint a szardellával /sprotnival díszítjük.
Mennyiség: 1 személyre