Nektarinos piskóta

Hozzávalók

0/8Hozzávalók
  • a szóráshoz:

Elkészítés

0/2Utasítások
  • A cukrot a tojássárgákkal habosra keverjük, apránként hozzáadjuk az olajat, melegvizet és a sütőporral elkevert lisztet. Azután óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét. Sütőpapírral, vagy alufóliával kibélelt tepsibe (kb. 20x30 cm) öntjük, és elsimítjuk.
  • A nektarinok magját kivesszük, szeletekre vágjuk, szép sorban a tésztára rakosgatjuk, és a tetejére kevés porcukrot szitálunk. 180 fokra (légkeveréses 165 fok) előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd kockára vágva, porcukorral meghintve tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

15 db/3 850 kcal, 1 szelet/256 kcal