Mascarponés-gombás penne

Hozzávalók

0/10Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A gombát megtisztítjuk, a kalapját hosszúkás szeletekre, a tönkjét karikára vágjuk, majd a felforrósított olajon addig pirítjuk, míg a levét elfövi, közben sóval, borssal ízesítjük.
  • A mascarponét simára keverjük a tejjel, felmelegítjük, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Amikor felforrt, hozzáadjuk az egy kanál hidegvízzel elkevert keményítőt, a pirított gombát - néhány szeletet tegyünk félre díszítésnek -, és a szószt besűrítjük.
  • A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, elkeverjük a mártással. Tálaláskor a félretett gomba szeletkékkel és az apróra vágott petrezselyemmel díszítjük.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

3 adag/2 793 kcal, 1 adag/931 kcal