Hozzávalók
-
a tésztához:
- a mázhoz:
- a forgatáshoz:
Elkészítés
- A liszttel összekeverjük a sütőport. A vajat/margarint, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a mézet, azután belekeverjük a lisztet, végül pedig a tejet.
- A masszát (kb. 20x30 cm-es) tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben, 35-40 percig sütjük. 10 percig a tepsiben pihentetjük, majd rácsra téve, hagyjuk teljesen kihűlni, majd kockákra vágjuk.
- A mázhoz a vajat/margarint a porcukorral és a kakaóporral kikeverjük, apránként hozzáadjuk a tejet, majd takarék fokozaton, folyamatosan kevergetve krémesre felfőzzük. A tűzről levéve belekeverjük a rumaromát.
- A tésztakockákat egyenként belemártjuk a csokimázba, lecsepegtetjük, és a kókuszreszelékbe hempergetjük.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
24 db kocka