Hozzávalók
- a páchoz:
- a panírozáshoz:
- a sütéshez:
Elkészítés
- A csirkemellek bőrét lehúzzuk, hártyáitól megtisztítjuk, és vékonyabb szeletekre vágjuk. A fokhagymát lereszeljük, a pác többi hozzávalóival összekeverjük, és ha szükséges megsózzuk (de általában a szójaszósz elég sót tartalmaz).
- A hússzeleteket legalább három órára - de legjobb előző este elkészíteni - bepácoljuk. A sütés előtt elkészítjük a panírt. A tojásfehérjéket habbá verjük, elkeverjük benne a kukoricalisztet, és annyi étkezési keményítőt adunk hozzá, hogy beleforgatva a hússzeleteket, az megtapadjon rajta.
- Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a bepanírozott csirkemelleket aranysárgára sütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olaj lecsepegjen, köretként fokhagymás pirított burgonyát kínálunk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
4 adag/2150 kcal, 1 adag/537 kcal