
Hozzávalók
- a mártogatáshoz:
- a kávékrémhez:
- a krémlikőrös krémhez:
- a szóráshoz:
Elkészítés
- A Hulala habot - ízlésünk szerinti mennyiségű porcukorral - felverjük, majd óvatosan belekeverjük a mascarponét. Ezt a mennyiséget kettéosztjuk. Az egyikből a kávés, a másikból a likőrös krémet készítjük.
- A kávés krémhez: a nescafét és a porcukrot néhány kanál habbal teljesen simára kikeverjük, majd óvatosan elvegyítjük az egyik tál habbal. A likőrös krémhez: a likőrt belekeverjük a másik tál mascarponés habba.
- A 2 dl kávéba keverjük az amarettot/rumot, és megmártjuk benne a babapiskótákat, amelyekkel egy mélyebb tál alját kirakosgatjuk. Rákanalazzuk a kávés krémet, melyre egy újabb sor megmártott piskótát fektetünk. Végül ennek a tetején a likőrös krémet egyenletesen elosztjuk.
- Az egészet meghintjük kakaóporral, és a hűtőbe tesszük, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Mennyiség:
1 személyre