Juhtúróval töltött gombafejek, csirkefalatkákkal

Juhtúróval töltött gombafejek, csirkefalatkákkal

Hozzávalók

0/11Hozzávalók
  • a panírozáshoz:
  • a sütéshez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A gombatönköket kiszedjük - levesbe, omlettbe stb. felhasználhatjuk - a gomba kalapját megmossuk, leszárítjuk és olajban elősütjük.
  • A juhtúrót a tejföllel elkeverjük, sózni nem kell, mert a juhtúró önmagában is sós. Az elősütött, és kihűlt gombafejeket a juhtúróval megtöltjük, meghintjük őrölt borssal, reszelt szerecsendióval és megszórjuk a reszelt sajttal. Kisebb méretű kiolajozott tepsibe tesszük, és pirosra sütjük.
  • A csirkeszárnyat/szárnytövet besózzuk, és hagyományos módon lisztbe-tojásba- zsemlemorzsába forgatva, bő olajban kisütjük. Salátával vagy párolt rizzsel, rizi-bizivel tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre