
Hozzávalók
- a panírozáshoz:
- a sütéshez:
Elkészítés
- A gombatönköket kiszedjük - levesbe, omlettbe stb. felhasználhatjuk - a gomba kalapját megmossuk, leszárítjuk és olajban elősütjük.
- A juhtúrót a tejföllel elkeverjük, sózni nem kell, mert a juhtúró önmagában is sós. Az elősütött, és kihűlt gombafejeket a juhtúróval megtöltjük, meghintjük őrölt borssal, reszelt szerecsendióval és megszórjuk a reszelt sajttal. Kisebb méretű kiolajozott tepsibe tesszük, és pirosra sütjük.
- A csirkeszárnyat/szárnytövet besózzuk, és hagyományos módon lisztbe-tojásba- zsemlemorzsába forgatva, bő olajban kisütjük. Salátával vagy párolt rizzsel, rizi-bizivel tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre