Joghurtkrémes gyümölcstorta

Joghurtkrémes gyümölcstorta

Hozzávalók

0/17Hozzávalók
    a piskótához:
  • a krémhez:
  • a díszítéshez:

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A piskótatésztához a tojásokat, kristálycukrot, lisztet, vaníliás cukrot, sütőport és a sót habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk az olvasztott, de már langyosra hűlt vajat.
  • A tésztamasszát egy kivajazott-lisztezett, kb. 26 cm átmérőjű gyümölcstorta formába öntjük, és 180 fokra (légkeveréses 165 fok) előmelegített sütőben aranysárgára sütjük. (kb. 15 perc)
  • Közben elkészítjük a joghurt krémet: a Hulala-t kemény habbá verjük, félretesszük. A joghurtot a narancs/vanília aromával és a zselatinfix-szel jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a porcukrot és azzal is habosra keverjük. Apránként óvatosan összevegyítjük a habbal.
  • A kihűlt piskótát megkenjük a lekvárral, rásimítjuk a krémet. Feldíszítjük a gyümölcsökkel, és az utasítás szerint elkészített zselével a torta tetejét bevonjuk.
Mennyiség: 1 személyre