Gyümölcstorta

Gyümölcstorta

Hozzávalók

0/9Hozzávalók
    a tésztához:
  • a díszítéshez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A piskótatészta hozzávalóit robotgéppel jól összekeverjük, és margarinnal kikent, liszttel meghintett sütőformában aranysárgára sütjük (légkeveréses sütő 165C⁰). A formában langyosra hűtjük, és egy nagyobb süteményestálra borítjuk.
  • A tasakon lévő előírás szerint elkészítjük a vaníliakrémet, és a kihűlt piskótára öntjük. A gyümölccsel/gyümölcsökkel feldíszítjük a tortát, és ráfolyatjuk - az előírás szerint felfőzött - tortazselével.
  • Hűtőszekrénybe tesszük, hogy a zselé megdermedjen. Tejszínhabbal tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre