Gombás-sonkás-tejszínes trucioli

Gombás-sonkás-tejszínes trucioli

Hozzávalók

0/11Hozzávalók

Elkészítés

0/2Utasítások
  • Az apróra vágott fokhagymát a felhevített olajra dobjuk, csak addig sütjük, amíg a fokhagyma illata érződni kezd. Ekkor hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megsózzuk, borsozzuk, és lefedve párolni kezdjük.
  • Közben a sonkát vékony csíkokra vágjuk, majd a gombához adjuk. Addig pároljuk, amíg a gomba a levét el nem fövi. A lisztet a tejszínnel csomómentesre keverjük, hozzáöntjük a raguhoz, és besűrítjük vele. A tésztát sós vízben kifőzzük, a tejszínes mártással és reszelt parmezánnal tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

6 adag/2 967 kcal, 1 adag/494 kcal