Gombás-sajtos omlett

Gombás-sajtos omlett

Hozzávalók

0/6Hozzávalók

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A gombát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. A sajtot lereszeljük. A tojásokat egy tálba ütjük, megsózzuk és felverjük.
  • A gombát kevés olajon addig pirítjuk, míg a leve teljesen elpárolog. Közben sózzuk és borsozzuk.
  • Egy serpenyőben ismét kevés olajat forrósítunk, beleöntjük a felvert tojásokat, addig sütjük, amíg a teteje majdnem megszilárdul. (Nem kevergetjük, nem fordítjuk meg!)
  • A lepény egyik felére halmozzuk a pirított gombát, rászórjuk a reszelt sajtot. Egy lapátkanál segítségével ráborítjuk a tojáslepény másik felét. Annyi ideig sütjük még, hogy a sajt egy kissé megolvadjon.
Mennyiség: 1 személyre