Hozzávalók
-
a tésztához:
- a krémhez:
- a tetejére:
Elkészítés
- Pudingport a tejjel és cukorral sűrűre főzzük, és kihűtjük. A burgonyanyomón áttört gesztenyemasszát a puha margarinnal, rummal/aromával habosra keverjük, majd összekeverjük a kihűlt pudinggal.
- Tojásfehérjét kemény habbá verjük. Tojássárgákat a cukorral kihabosítjuk, utána hozzáadjuk a sütőporral, kakaóval elkevert lisztet. Óvatosan hozzávegyítjük a tojásfehérje habot. Sütőt 180 C fokra előmelegítjük. Egy kb. 24x35 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, és beleöntjük a piskótamasszát, 20-25 perc alatt a tésztát megsütjük.
- A hideg Hulala habot felverjük. A kihűlt tésztán egyenletesen elosztjuk a gesztenyekrémet, erre rákenjük a tejszínhabot, végül a tetejét kakaóporral meghintjük.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
"Házisárkány" receptje