Hozzávalók
- a mártáshoz:
Elkészítés
- A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, ha kihűlt kb. 1 cm-es kockákra vágjuk.
- A sárga- és fehérrépát és a zellergumót szintén kockákra vágjuk, sós vízben külön-külön roppanósra főzzük. Ha fagyasztott zöldborsót használunk azt is puhára főzzük. (A konzerv borsót nem kell megfőzni.)
- Az uborkát és az almát is felkockázzuk. (Az almát lehet hámozva és hámozatlanul is a salátába tenni.)
- A mártás hozzávalóit összekeverjük. A leszűrt zöldségeket, a burgonyát, uborkát és almát egy nagyobb tálba tesszük, és ráöntjük a mártást, elkeverjük. Néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
12 adag 4 184 kcal, 1 adag 349 kcal