Hozzávalók
Elkészítés
- A pudingporból, tejből és cukorból a tasakon lévő utasítás szerint pudingot főzünk, majd lehűtjük.
- Az erdei gyümölcsök felét leturmixoljuk, szitán áttörjük, hogy mag ne kerüljön bele.
- A tejszínt a habfixálóval és 2 dkg porcukorral kemény habbá verjük.
- A rózsaszín krémhez: a mascarponét, a kihűlt puding felét, a turmixolt gyümölcsöt és 2 dkg porcukrot kikeverünk, majd óvatosan, hogy ne törjük össze, belevegyítjük a tejszínhab felét.
- A fehér krémhez: a maradék mascarponét és pudingot elkeverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejszínhabot.
- A kétféle krémet pohárba rétegezzük. Alulra kerül a rózsaszín, majd rá a fehér krém. A desszert tetejét az egészben hagyott gyümölcsökkel - ha esetleg van otthon -, citromfű levélkékkel díszítjük. Tálalásig a hűtőben tartjuk.
Mennyiség:
1 személyre