Erdei gyümölcsös-mascarponés pohárkrém

Erdei gyümölcsös-mascarponés pohárkrém

Hozzávalók

0/8Hozzávalók

Elkészítés

0/6Utasítások
  • A pudingporból, tejből és cukorból a tasakon lévő utasítás szerint pudingot főzünk, majd lehűtjük.
  • Az erdei gyümölcsök felét leturmixoljuk, szitán áttörjük, hogy mag ne kerüljön bele.
  • A tejszínt a habfixálóval és 2 dkg porcukorral kemény habbá verjük.
  • A rózsaszín krémhez: a mascarponét, a kihűlt puding felét, a turmixolt gyümölcsöt és 2 dkg porcukrot kikeverünk, majd óvatosan, hogy ne törjük össze, belevegyítjük a tejszínhab felét.
  •  A fehér krémhez: a maradék mascarponét és pudingot elkeverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejszínhabot.
  • A kétféle krémet pohárba rétegezzük. Alulra kerül a rózsaszín, majd rá a fehér krém. A desszert tetejét az egészben hagyott gyümölcsökkel - ha esetleg van otthon -, citromfű levélkékkel díszítjük. Tálalásig a hűtőben tartjuk.
Mennyiség: 1 személyre