Csirkenyárs

Csirkenyárs

Hozzávalók

0/12Hozzávalók
  • a páchoz:
  • a lekenéshez:

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A csirkemellet előző nap kisebb érmékre vágjuk, a hozzávalókból elkészítjük a pácot. Beletesszük a húst, jól összekeverjük, majd fóliával lefedve a hűtőbe rakjuk.
  • Másnap a cukkinit karikákra, a gombát, hagymát, paprikát és vöröshagymát nagyobb darabokra vágjuk, kicsit sózzuk, borsozzuk.
  • A nyárs pálcikákat rövid időre vízbe áztatjuk, majd váltogatva felszúrjuk rá a hús- és zöldségdarabokat.
  • A nyársakat olajjal megkenjük, és szabadtűzön vagy a sütőben megsütjük. (Ha a sütőnk rendelkezik grillfunkcióval, azt is használjuk.)
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

2 adag/960 kcal, 1 adag/480 kcal