Hozzávalók
- a páchoz:
- a lekenéshez:
Elkészítés
- A csirkemellet előző nap kisebb érmékre vágjuk, a hozzávalókból elkészítjük a pácot. Beletesszük a húst, jól összekeverjük, majd fóliával lefedve a hűtőbe rakjuk.
- Másnap a cukkinit karikákra, a gombát, hagymát, paprikát és vöröshagymát nagyobb darabokra vágjuk, kicsit sózzuk, borsozzuk.
- A nyárs pálcikákat rövid időre vízbe áztatjuk, majd váltogatva felszúrjuk rá a hús- és zöldségdarabokat.
- A nyársakat olajjal megkenjük, és szabadtűzön vagy a sütőben megsütjük. (Ha a sütőnk rendelkezik grillfunkcióval, azt is használjuk.)
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
2 adag/960 kcal, 1 adag/480 kcal