Hozzávalók
- a páchoz:
- a tésztához:
Elkészítés
- A gyömbért meghámozzuk, a csilipaprikák magját kiszedjük, majd mindkettőt összevágjuk.
- Aprítógépbe tesszük, rászórjuk a petrezselymet, fokhagymát, ráöntjük a lime levét, az 1 dl olajat, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összezúzzuk.
- A halat tetszés szerinti nagyságúra szeleteljük, ráöntjük a fűszeres pácot, megkeverjük, hogy a pác a halat mindenhol beborítsa, és lefedve néhány órára a hűtőbe tesszük.
- A hal sütéséhez kevés olajat forrósítunk, és a szeleteket megsütjük.
- A körethez a kaliforniai paprikát vékony csíkokra vágjuk, pici olajon roppanósra pirítjuk.
- A gombát felszeleteljük, és szintén kevés olajon, sóval, borssal addig pirítjuk, amíg zsírjára sül.
- Az üvegtésztát 10 percre forró vízbe áztatjuk, majd leszűrjük, és elkeverjük a paprikával, gombával, valamint a szójaszósszal és kevés balzsamecettel.
- Frissen sült halat a zöldséges tésztakörettel tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
2 adag/1836 kcal, 1 adag/918 kcal