Hozzávalók
Elkészítés
- A hagymát felkockázzuk.
- A húst, leveszöldségeket, gombát megtisztítjuk, majd a húst és zöldségeket kockákra, a gombát pedig nagyobb szeletekre vágjuk.
- Kevés olajon a hagymát megdinszteljük, majd beledobjuk az apró darabokra vágott füstölt szalonnát és a sertéshúst.
- Fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, meghintjük a pirospaprikával és felöntjük vízzel.
- Ha a hús félpuhára főtt, beletesszük a zöldségeket, a paradicsomot és a gombát.
- Ha minden megpuhult, a liszttel kikevert tejföllel behabarjuk a levest, és hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.
- Kb. 10 percig alacsony lángon összefőzzük, majd a tetején tejföllel tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre