
Hozzávalók
Elkészítés
- A zöldségeket megtisztítjuk, tetszés szerinti méretűre vágjuk. Ha hízott libából készítjük, a libamell/comb bőrét átlósan bekockázzuk, sóval, borssal bedörzsöljük. A libahúst tepsibe fektetjük, beborítjuk a zöldségekkel, ráöntjük a bort, és fólia alatt puhára pároljuk.
- Amikor a hús megpuhult, a libahúst átszedjük egy másik tepsibe, vagy sütőtálba, és visszatéve a sütőbe, - ha van grillfokozaton - addig sütjük, amíg a liba bőre ropogós piros nem lesz. (A visszamaradt pecsenyelevet kevés liszttel, paradicsompürével kissé besűríthetjük, és a sülthez kínálhatjuk.)
- Köretként tepsiben sült rozmaringos burgonyát adhatunk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
A zöldségek összetételét ízlés szerint változtathatjuk.