Zöldség egytál

Hozzávalók

  • 50 dkg mexikói zöldségkeverék
  • 4 szelet feketeerdei sonka
  • 2 dkg reszelt sajt
  • 1 db tojás
  • nagyon kevés zsiradék és zsemlemorzsa

Elkészítés

  1. A zöldségkeveréket sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
  2. Egy tűzálló tálat vékonyan kikenünk, alját meghintjük zsemlemorzsával, ráterítjük a főtt zöldségeket, ráöntjük a felvert tojást, megszórjuk a reszelt sajt felével és egy kevés zsemlemorzsával.
  3. Erre ráfektetjük a sonkaszeleteket, majd ráhintjük a maradék sajtot.
  4. 190 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tetején a sonka megpirul (kb. 10-12 perc).
Recept megjegyzései

2 adag/636 kcal, 1 adag/318 kcal