Zöldborsóleves 2.

Hozzávalók

0/12Hozzávalók

Elkészítés

0/2Utasítások
  • A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, a répákat kisebb hasábokra, a petrezselymet apróra vágjuk. A zsiradékot felforrósítjuk, és megdinszteljük rajta a kétféle répát, valamint a zöldborsót.
  • Hozzáadjuk az őrölt borsot, cukrot és felöntjük 1 l vízzel. Beletesszük az összekötött zellerzöldet, valamint vöröshagymát, TV paprikát, és felforraljuk. Ha a leves felforrt, a hőfokot visszavesszük, és mehet bele a leveskocka is. Fedő alatt puhára főzzük, ha szükséges sózzuk. Levesbetétnek cérnametéltet / galuskát főzünk bele, és a főzés végén a levest az apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

3 személy részére