Zellerkrémleves

Hozzávalók

0/8Hozzávalók

Elkészítés

0/2Utasítások
  • A hagymát kockára vágjuk, és a felhevített olajon és vajon megdinszteljük. Amikor a hagyma kellően megpárolódott, hozzáadjuk a szintén kockára vágott, tisztított zellert. Sózzuk, borsozzuk és felöntjük 1,5 dl vízzel.
  • Amikor a leves forrni kezd, beletesszük a húsleves alapot/kockát, és visszavesszük a hőfokot. Ha a zeller megpuhult, a levest leturmixoljuk, vagy botmixerrel pürésítjük. Végül hozzáadjuk a tejszínt, és néhány perc alatt összefőzzük. Levesbetétként pirított zsemlekockát, levesgyöngyöt, vagy ropogósra sütött bacont tálalhatunk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

6 adag/1 555 kcal, 1 adag/259 kcal